\

Професионализъм

Стремим се Нашите клиенти да останат максимално доволни. Опита и наличието на машинна техника ни позволяват да изпълним различния замисъл на дизайнери, архитекти и хора с идеи.

Нашите предимства

Изделията се изработват от екологично чист естествен материал, устойчив на износване, на различни температури или промяна на цвята. Разполагаме със собствено производство, режещи и гравиращи машини. Възможност за консултация, измервания и монтаж.

Как работим

Всеки клиент може да получи предварителна цена на изделие, което би желал да бъде изработено, като се обади на посочения телефон в сайта. За по-големи или дизайнерски поръчки, може да оформите индивидуално запитване, като за улеснение може да изпратите и чертеж.


Кои сме ние

Дейността на дружеството е свързана с проектиране, изработка и доставка на стандартни и фрезовани изделия за интериор и екстериор от естествен камък и дървен материал по собствен дизайн. Опита и наличието на машинна техника ни позволяват да изпълним различния замисъл на дизайнери и архитекти. Отделно от това, ние сами създаваме дизайна на по-голямата част от продуктите, които изработваме, с внимание към детайла. И тъй като ние сами произвеждаме продуктите и изработваме дизайните си, се стремим цените на нашите изделия да бъдат достъпни. Ако сте ДИЗАЙНЕР, АРХИТЕКТ или ЧОВЕК СЪС СОБСТВЕНО ВИЖДАНЕ, ние ще Ви помогнем да реализирате най-смелите си и различни идеи!

Научете повече

Кои сме ние


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.