\

ГРАНИТ

ГРАНИТ – Притежава изключителна твърдост и устойчивост,  дълъг експлоатационен живот без загуба на добър външен вид. Няма друг материал, който надминава качеството и естетиката на гранита. Това е сравнително скъп материал, но е изключителен, затова се е превърнал и в символ на престиж за собствениците си. Гранитът е много подходящ за изработка на:
  • Облицовка на подови настилки в бизнес и обществени сгради – поради изключително високата устойчивост на износване, е способен да поема голям поток от хора.
  • Кухненски плотове – много подходящ, поради високата устойчивост на петна и оцветявания от мазнина, вино, кафе, лимон, химически и киселинни разтвори. Устойчивостта на надрасквания и удар гарантира дългия му живот в кухнята, без излишни притеснения при досега му с кухненските съдове и прибори. Високата устойчивост на температура, ще гарантира липсата на напуквания и следи от изгаряния при съприкосновение с горещи съдове.
  • Облицовка на фасади, облицовка на дворни пространства и външни стълбища – поради високата мразоустойчивост, ниската степен на абсорбиране на влага, устойчивост на цвета при директна слънчева светлина и липса на избледнявания, гранитът е идеален за поставянето му в екстериора.
  • Настилка от гранит – надеждна и дълготрайна. За пода на Търговските помещения е най-доброто решение.
  • Пътеки, площадки и дворни пространства и бордюри за алеи в ландшафтния дизайн – гранита в тях ще устои на времето и ще присъства вечно, без да изисква специална поддръжка.
  • Дълготраен, пожароустойчив, екологично чист продукт!
Може да разгледате Нашите изделия от ЕСТЕСТВЕН КАМЪК – Тук!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.